به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، در تیرماه 96 فردی با نام رامین حسین پناهی از اعضای حزب کومله و با اتهام اقدام بر ضد امنیت ملی و شورش مسلحانه علیه نظام بازداشت شد. بهمن ماه سال گذشته، دادگاه انقلاب سنندج حکم اعدام وی را صادر و چندی پیش حکم وی به تایید دیوان عالی کشور رسید.
اواسط اردیبهشت ماه، دادگستری کردستان با انتشار اطلاعیه ای از جزییات محاکمه و همچنین صدور حکم رامین حسینپناهی از اعضای گروهک تروریستی کومله را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است: وی سالها قبل از دستگیری تحت تأثیر برادرانش که عضو گروهک تروریستی کومله میباشند جذب این گروهک شده و برای آنها در داخل کشور فعالیتهایی داشته است. حسینپناهی در اردیبهشت ماه سال 1394 به صورت غیر قانونی از کشور خارج و به این گروه میپیوندد و پس از گذراندن دورههای ضد امنیتی در قالب یک تیم نظامی برای انجام اقدامات تروریستی و ترور شهروندان در تیر ماه 1396 به داخل کشور اعزام که در درگیری با نیروهای نظامی سه نفر از عناصر نظامی گروهک کشته و وی نیز دستگیر میشوند. وی همچنین هنگام دستگیری، وی مسلح به سلاح کلاش، اسلحه کمری و نارنجک بوده است.
اما پس از دستگیری و تایید حکم اعدام وی رسانه های ضد انقلاب در حرکتی هماهنگ وی را به عنوان فعال مدنی معرفی کرده و سعی داشتند با فضاسازی های بین المللی که توسط برادر رامین حسین پناهی به نام امجد حسین پناهی انجام می شود ، کشور را در معرض تحریم های جدید قرار دهند.
اما نکته جالب توجه طرفداری رسانه های ضد انقلاب همچون بی بی سی فارسی از این فرد منافق است که سعی دارند با روش های رسانه ای واقعیات را تحریف کنند. برای مثال در تصویری که سایت بی بی سی فارسی در اخبار خود از رامین حسین پناهی منتشر می کند، نیمی از عکس بریده شده و صورت این فرد نشان داده می شود تا این گونه به مخاطب القا شود که وی فردی عادی بوده است.
اما وقتی به نسخه کامل عکس نگاه می کنیم میبینیم که این عضو حزب کوموله در دست راست خود اسلحه کلاشینکف داشته که دقیقا خلاف ادعاهای رسانه های ضد انقلاب مبنی بر فعالیت مدنی وی را اثبات می کند.

مقایسه عکس واقعی و عکس بریده شده توسط بی بی سی فارسی
این در حالی است که عکس های فراوانی دیگری از این فرد و با اسلحه در فضای مجازی منتشر شده است.

رامین حسین پناهی در کنار سایر افراد حزب کومله
این چنین از تحریف واقعیات توسط رسانه های ضد انقلاب همواره صورت گرفته است اما انجام اینگونه از اقدامات توسط بی بی سی فارسی که خود را رسانه ای بی طرف می داند، بار دیگر بر ادعای بی طرفی این رسانه مهر باطلی می زند.
107