به گزارش جام نیوز به نقل از العالم، ترور ناجوانمردانه شهید محسن فخریزاده طی روزهای گذشته علاوه بر داخل کشور، واکنشهای بسیاری را در سطح بین المللی به دنبال داشته است.
عمق زشتی و پلیدی این جنایت تا جایی بود که با وجود ذوقزدگی صهیونیستها و رسانههای معاند ملت ایران، حتی کسانی چون «جان برنان» رئیس اسبق CIA اقدام به محکوم کردن آن کردند.
در این میان اما؛ پیامهای محکومیت از سوی دولتهای امارات و بحرین جای تعجب داشت، چه، این دو کشور با برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی عملا زمینهساز حضور اطلاعاتی این رژیم در منطقه و زمینهساز چنین اقداماتی شدند و باید پاسخگو باشند.
حتی اگر فرض را بر صداقت این دو کشور بگذاریم، طبیعتا انتظار این است که اولا فرآیند عادیسازی روابط با رژیم جنایتکار صهیونیستی را متوقف کرده و ثانیا در محاکم حقوقی بین المللی از حق ایران برای پیگیری این موارد دفاع کنند، در غیر این صورت محکومیت ترور شهید فخریزاده اقدامی برای فرار به جلو ارزیابی شده و اصالت نخواهد داشت.