به گزارش سرویس حوادث جام نیوز به نقل از ایرنا، سردار عزیزالله ملکی افزود: 36 کیلوگرم از این مواد افیونی در اراک و 39 کیلوگرم دیگر نیز از یک کامیون حامل چسب چوب صنعتی در دلیجان کشف و ضبط شد. وی افزود: در پی اقدامات گسترده اطلاعاتی و پیگیری های شبانه روزی ماموران مبارزه با مواد مخدر استان از فعالیت باندی در زمینه تهیه و توزیع مواد افیونی در سطح اراک اطلاع حاصل شد.
وی افزود: پس از اقدامات اطلاعاتی شبانه روزی ماموران مبارزه با مواد مخدر استان روز گذشته عامل اصلی تهیه مواد مخدر که اهل یکی از شهرهای جنوبی کشور است و دو مواد فروش اراکی را به هنگام وارد کردن محموله 36 کیلویی به اراک شناسایی و دستگیر کردند.
سردار ملکی با بیان اینکه متهمان به وسیله سه دستگاه خودرو ایسوز، وانت و سواری پژو پارس قصد منحرف کردن ماموران را داشتند توضیح داد: با هوشیاری پلیس هر سه اتومبیل متوقف و 36 کیلوگرم تریاک از خودرو های توقیفی کشف و متهمان با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.
وی در ادامه گفت: 39 کیلوگرم تریاک نیز روز گذشته با تلاش ماموران انتظامی شهرستان دلیجان و با همکاری ماموران مبارزه با مواد مخدر استان از یک دستگاه کامیون حامل چسب چوب صنعتی کشف شد.
سردار ملکی اظهار کرد: راننده کامیون در این رابطه دستگیر و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی تحویل شد. از ابتدای امسال تاکنون حدود یک تن و 700 کیلوگرم انواع موادمخدر از سوداگران مرگ در استان مرکزی کشف و ضبط شده است.
2023