به گزارش جام نیوز، "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا دستور داد، گزارش کامل سنا درباره شکنجه های سیا برای 12 سال محرمانه بماند.
پایگاه اطلاع رسانی شبکه راشاتودی (RT) با انعکاس این خبر نوشت: کسانیکه امیدوار بودند متن کامل گزارش رسوایی سیا درباره شکنجه های این سازمان بر روی افراد بازداشت شده پس از حادثه 11 سپتامبر را بخوانند باید 12 سال دیگر صبر کنند.
راشاتودی افزود: کاخ سفید دستور داده که این گزارش پس از ترک دفتر ریاست جمهوری توسط اوباما همچنان مهر و موم شده باقی بماند.
هفت سناتور آمریکایی از دولت اوباما خواسته بودند، گزارش 6.770 صفحه ای کمیته منتخب سنا درباره شکنجه های سازمان سیا را از رده بندی محرمانه خارج کند تا افکار عمومی بتوانند ارزیابی کاملی از شیوه های شکنجه در گذشته داشته باشند.
"نیل ایگلستون" مشاور کاخ سفید در واکنش به این درخواست گفته، رئیس جمهور از دفتر ملی بایگانی و مدارک آمریکا خواسته دسترسی عمومی به این مدارک طبقه بندی شده تا 12 سال دیگر انجام نشود.
سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا در جریان بازجویی از مظنونان حملات 11 سپتامبر از روش های وحشیانه ای برای شکنجه استفاده کرده است. "غرق مصنوعی"، "آزار جسمانی"، "محرومیت از خواب"، "اعدام های مصنوعی" و "تغذیه مقعدی به بهانه آب رسانی" از جمله این روش ها می باشند.
111