به گزارش جام نیوز، این رسانه ها با مطرح کردن آمارهای عجیب و غیرواقعی از منابعی که تنها خودشان به آنها دسترسی دارند، سعی می کنند فضای روانی جامعه ایران را تحت تاثیر قرار داده و ضمن ایجاد رعب و وحشت، مردم را نسبت به دولت بی اعتماد کنند.
اما آنچه در این سناریوی ناجوانمردانه از قلم افتاده، عدم هماهنگی میان این رسانههاست؛ رسانههایی که آمارهای دولتی را بنابر منابع موثق(!) خود نام معتبر میخواند اما همین منابع در هر رسانهای آمار عجیب و مختص به خود را ارائه میکنند.
برای نمونه به دولت رسانه سلطنتی اشاره میکنیم: بی بی سی فارسی، رسانه نظام سلطنتی انگلیس و ایران اینترنشنال، رسانه خاندان سلطنتی آل سعود.
بی بی سی فارسی بنابر آمار منابع خود مدعی شده دست کم ۲۱۰ نفر در شهرهای مختلف ایران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا درگذشتهاند و ایران اینترنشنال هم بنابر آمار منابع آگاه خود ادعا کرد تا روز شنبه دهم اسفند، تعداد قربانیان ویروس کرونا در ایران به ۳۳۳ نفر رسیده است.
حالا این سوال مطرح است در این بازار آشفته آمارهای عجیب و متناقض درباره کرونا در ایران، میتوان به این رسانهها اعتماد کرد و به راحتی وارد بازی سیاسی آنها شد؟!


106